Produse

Cum comand

Pentru a putea comanda direct de pe website-ul Arhiepiscopiei Bucureștilor – Serviciul de Colportaj Bisericesc –  www.colportaj.ro, va trebui să completați formularul pentru crearea unui cont nou în vederea înregistrării. După ce v-ați logat în contul nou creat, puteți comanda orice produs ce poate fi vizualizat pe website, în limita stocului disponibil.

Cuprins:

  1. Coșul de cumpărături;
  2. Confirmarea comenzii;
  3. Modalități de livrare;
  4. Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard);

_________________________________

  1. Coșul de cumpărături

Folosind meniul din stânga, puteți vizualiza produsele din subcategorii. În momentul în care doriți să comandați unul sau mai multe produse, apăsați butonul “Adaugă în coș”. Pentru a finaliza comanda, trebuie să fiți logat în contul dumneavoastră.

  1. Confirmarea comenzii

După ce ați finalizat comanda, veți fi contactat telefonic sau prin e-mail cu privire la modalitatea de plată pentru care optați, datele pentru facturare, precum și alte detalii privind produsele comandate.

  1. Modalități de livrare

Coletul dvs. va fi livrat prin Poșta Română sau printr-o firmă privată de curierat. Costurile vor fi suportate în totalitate de dumneavoastră și vor fi calculate în funcție de volum, greutate și valoare, conform tarifelor aplicate de curierul ales de dumneavoastră pentru prestarea de servicii de coletărie.

  1. Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plată „Online, prin card bancar”, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  1. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate precum ale celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  2. „3-D Secure”, în primul rând, vă asigură de faptul că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în nici un moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut!

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru informații suplimentare referitoare la produsele prezentate pe website, vă rugăm să ne contactați.

021 9184 Serviciul Colportaj