Produse

Transport gratuit la orice comandă pe www.colportaj.ro în luna Decembrie 2020

Luna aceasta, Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor oferă gratuit trasportul la orice comandă, pe teritoriul țării noastre. Am postat, cu bucurie, și pe site-ul Serviciului Colportaj acest mesaj, ca el să ajungă la toți cei care doresc să ofere, la rândul lor, de sărbători, un dar. Responsabilitatea de a fi fiu al Bisericii implică actul de a dărui, care devine un imbold interior pentru orice creștin. Iubirea întru Hristos faţă de aproapele este resortul nostru pentru actul de a dărui.

Așa cum ne-am exprimat și în anunțul nostru, luna decembrie, secularizant sau comercial numită „luna cadourilor“, este acea perioadă a anului calendaristic în care este sărbătorită Naşterea Mântuitorului. Am folosit și noi termenul, dar spre a-i da altă dimensiune, pentru că atunci când dăruim un obiect cu o reprezentare sacră, nu participăm, credem, la această ispită de desacralizare a tainicei și frumoasei sărbători a Nașterii Pruncului Iisus Hristos printre noi.

Gestul nostru, minim, sperăm să fie de folos, mai ales în această perioadă de grea încercare pentru toți, când pandemia ne-a țintuit, neputincioși, locului, când nu mai avem acces la biserici decât cu măsuri stricte, când suntem, poate, despărțiți de cei dragi ai noștri, când mulți dintre noi ducem lipsă de cele necesare traiului și când boala aceasta ne pândește cu viclenie.

Toată întreaga activitate economico-misionară a SCB o ducem la îndeplinire cu dragoste, urmând modelul și îndrumarea permanentă și vizionară a Întâistătătorului Bisericii noastre, PF Părinte Patriarh Daniel, el însuși un filantrop deosebit, sensibil şi atent de fiecare dată la nevoile semenilor.

Un interviu Radio TRINITAS cu Protos. Joachim BEJENARIU, Consilier eparhial, Directorul Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor:

 

 

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
021 9184 Serviciul Colportaj